Productcategorieën

Productnieuws

Productnieuws

Ontdek: "Lascaux Artist" acrylverf voor de kunstenaar

Het begrip kunstschilderassortiment betekent voor Lascaux dat er uitsluitend eersteklas, zuivere pigmenten worden gebruikt, zowel klassieke als moderne synthetische. De natuurlijke verschillen in meng- en dekkingskracht tussen verschillende kleuren beïnvloeden de helderheid ervan. De intensiteit is op zijn beurt afhankelijk van de satinering: matte kleuren zijn minder intens dan glanzende. Lascaux Artist heeft een zijdematte glans. De intensiteit of helderheid kan worden versterkt door Lascaux Medium 1 glans of Transparantlak 1 glans aan de verf toe te voegen. Eenzelfde effect heeft de toevoeging van Lascaux Impasto Gel 1 glans, dat de verf bovendien pasteuzer maakt.

Lees meer

Klik hier voor de complete kleurenkaart

Ontdek : "Daler Rowney’s FW Artists Inks"

FW Artists Ink kan je gebruiken met een airbrush, om te kalligraferen of als vloeibare acryl. FW Artists Ink is een pigmenthoudende inkt in een reeks van 38 kleuren.

Pigmentenhoudende inkt is ten opzichte van organische inkt veel beter bestand tegen vervaging. Dankzij deze enorme lichtvastheid over zo’n breed gamma van onderling mengbare kleuren is deze inkt ideaal voor de productie van beelden die permanent worden tentoongesteld.

Bovendien laten deze inkten zich ook eindeloos verdunnen tot de ijlste tonen. In dat opzicht gedragen ze zich als aquarelverf.

En eenmaal droog krijgen deze “gewassen tekeningen” een watervaste huid, zodat u laag-op-laag kunt werken zonder onverwachte effecten. FW Artists Ink laat zich ook verwerken met een airbrush en met technische pennen.

Klik hier voor de complete kleurenkaart

De Wieuw TOPPERS

Waardebon 25€
Fotokader Kempen - Profiel 9,0 X 2,2Cm